17 Mai 2016

Business Breakfast Bucuresti | Tendințe în Capitalul Uman 2016. Noua organizație: Un model diferit

Bucureşti, Crowne Plaza Hotel, Bulevardul Poligrafiei 1

Detalii eveniment

În ultimii ani, creșterea gradului de implicare a angajaților și retenția acestora, cât și construirea unei culturi organizaționale puternice au constituit principalele direcții în care s-a concentrat atenția companiilor. Noile tendințe relevă necesitatea regândirii structurilor organizațiilor, fapt subliniat de 92% dintre participanții la cel mai amplu studiu Deloitte asupra capitalului uman în organizații. Această provocare este urmată îndeaproape de concentrarea atenției asupra aspectelor legate de leadership, învățare și îmbunătățirea competențelor echipei de HR.

Pentru mai multe detalii accesati sectiunea "Agenda".

Detalii plată

Participarea are loc pe bază de invitație. Locurile sunt limitate, iar înscrierea se face în ordinea înregistrării dumneavoastră.  Nu se percepe taxa de participare. Discuțiile vor fi susținute în limba română.

Detalii anulare înregistare

Vă puteţi anula înscrierea la acest eveniment pentru orice motiv, trimiţând un e-mail la adresa: events_romania@deloittece.com. Termenul limită pentru anularea înregistrării este cu 5 zile înainte de data organizării evenimentului. Ne rezervăm dreptul de a anula evenimentul în cazul în care nu se va întruni numărul minim de confirmări. În acest caz veţi fi informaţi în timp util.

Contact

Pentru informații suplimentare privind aspecte administrative, vă rugăm să ne contactați:

Lucia Preda
+40 730 077 895
dpreda@deloittece.com

înapoi la evenimente