26 Mai 2016

Business Breakfast Bucuresti | Practică și reguli fiscale la zi în industria producătoare

Bucureşti, America House, Șoseaua Nicolae Titulescu, nr. 4-8, etaj 2, București, sector 1

Detalii eveniment

Evenimentul va avea loc în data de 26 mai 2016, între orele 09.00 a.m. și 12.30 p.m., la sediul Deloitte din America House, Șoseaua Nicolae Titulescu, nr. 4-8, etaj 2, sector 1 și va acoperi aspecte referitoare la practica autorităților dar și perspectiva noutăților legislative cu privire la problematica fiscală a procesului de producție, managementul relațiilor intra-grup si oportunități fiscale în 2016.

Pentru mai multe detalii accesati sectiunea "Agenda".

Detalii plată

Participarea are loc pe bază de invitație. Locurile sunt limitate, iar înscrierea se face în ordinea înregistrării dumneavoastră.  Din cadrul aceleiași companii se permite înregistrarea a unui număr de maxim 2 (două) persoane. Nu se percepe taxa de participare. Discuțiile vor fi susținute în limba română.

Detalii anulare înregistare

Vă puteţi anula înscrierea la acest eveniment pentru orice motiv, trimiţând un e-mail la adresa: events_romania@deloittece.com. Termenul limită pentru anularea înregistrării este cu 5 zile înainte de data organizării evenimentului. Ne rezervăm dreptul de a anula evenimentul în cazul în care nu se va întruni numărul minim de confirmări. În acest caz veţi fi informaţi în timp util.

Contact

Pentru informații suplimentare privind aspecte administrative, vă rugăm să ne contactați:

Lucia Preda
+40 730 077 895
dpreda@deloittece.com


înapoi la evenimente