13 Mai 2016

Business Breakfast Brașov | Evoluții in domeniul capitalului uman în 2016

Brasov, Hotel Ramada Brasov, Calea Bucuresti 13, Sacele

Detalii eveniment

Propunerea noastră este de a iniția un dialog în care să evidențiem opțiunile existente ce pot răspunde celor mai arzătoare preocupări ale angajatorilor români, precum și modurile de acțiune care pot minimiza diverse riscuri ce se vor contura în viitorul apropiat.

Ne face o desebită plăcere să vă invităm în data de 13 mai, începând cu ora 09.30, la Hotel Ramada Brasov, pentru a participa la o dezbatere deschisă privind rolul Resurselor Umane și valoarea adăugată a funcțiunii de Resurse Umane în mediul de afaceri actual.


Pentru mai multe detalii accesati sectiunea "Agenda".

Detalii plată

Participarea are loc  pe baza de invitație. Locurile sunt limitate, iar înscrierea se face in ordinea înregistrării dumneavoastră. Nu se percepe taxa de participare.

Detalii anulare înregistare

Vă puteţi anula înscrierea la acest eveniment pentru orice motiv, trimiţând un e-mail la adresa: events_romania@deloittece.com. Termenul limită pentru anularea înregistrării este cu 5 zile înainte de data organizării evenimentului. Ne rezervăm dreptul de a anula evenimentul în cazul în care nu se va întruni numărul minim de confirmări. În acest caz veţi fi informaţi în timp util.

Contact

Pentru detalii suplimentare, o puteți contacta pe doamna Anca Radu, date de contact: cradu@deloittece.com, telefon: 0725 884 159.

înapoi la evenimente